TGG-Thumb

The Geek Gathering – IT konferencija jeseni

Sve je spremno za najveću IT konferenciju na ovim prostorima koja će se za 2 dana održati u najvećem slavonskom gradu, Osijeku (Stara tiskara Litokarton). Za vikend koji slijedi, pripremljena su brojna iznenađenja i puno puno cool stvari. Tvorci programskih rješenja koji imaju milijunsku primjenu diljem svijeta, govorit će o trikovima koji se ne mogu pročitati ni offline ni online.

Predavanja i radionice vode glavni inžinjeri velikih svjetskih kompanija, a nakon usvojenog znanja kušamo delicije Kluba majstora kotlića i zabavljamo se na Geek partyju!

RASPRODANA PRVA TGG KONFERENCIJA

Broj prijavljenih sudionika konferencije premašio je očekivanja i prebačena je brojka od 200 sudionika što je i kapacitet. Organizatori konferencije se zahvaljuju svima na ukazanom povjerenju te sudjelovanju na ovoj, na ovim prostorima, jedinstvenoj konferenciji.

RETROgaming – osvoji ulaznice za Hladno pivo

Odmor od upijanja novih znanja možete potržiti u prostoriji specijalno uređenoj za povratak u mladost. Osigurani su rijetki primjerici konzola u odličnom i igrivom stanju.

Tijekom dana u RetroGaming prostoriji će biti organiziran turnir s najpopularnijim igrama 90-ih godina.

Na turnir se mogu prijaviti svi zainteresirani bez obzira imaju li konferencijsku akreditaciju, a za najvještije upravljače joystickom slijede i vrijedne nagrade sponzora, ulaznice za koncert Hladnog piva i glavna nagrada: Sega Mega Drive!

Retrogaming prostorija nalazi se u sklopu stare tiskare Litokarton, a bit će otvorena u petak i subotu od 13:00 sati. Prijave se primaju na casino online licu mjesta i besplatne su za sve sudionike.

Wall of tweets!

Na velikom zaslonu ili bilo kakvom ekranu, u realnom vremenu, možete podijeliti svoje doživljaje, pohvale, kritike, očekivanja… Posebnost Wall of Tweetsa je u tome što je svaki Wall jedinstven i uvijek iznova izgrađen za svakog pojedinog korisnika. Takav će slučaj biti i s Wallom za The Geek Gathering. Objedinjujući vrhunski dizajn na kakav smo već naviknuli od UX Passiona, tvoraca Wall of Tweetsa, i jednostavnost ove interaktivne platforme, svi sudionici će moći pratiti događanja putem hashtaga TGGcon, a ujedno će moći pratiti i redoslijed predavanja, upoznati govornike i dobivati druge potrebne informacije. Powered by UX Passion.

Medijski pokrovitelji

Organizatori se zahvaljuju na velikoj podršci medijskim pokroviteljima: Netokracija, Poslovni puls, BUG, Zimo, Lider Press, T-Portal, IT Vesti, Cro PC, Osijek031, Glas Slavonije, Plan B, Tehnografija, Ekapija.ba, Poslovni turizam.

Sponzori

Zahvaljuju se sponzorima koji su osigurali da se TGGcon održi po prvi puta na ovim prostorima i od početka bude konkurentna europskim standardima.

Mono Software, Red Bull, Carslberg, Studio G3, Inchoo, Grad Osijek, Ministarstvo gospodarstva, TZ Osijek, Lega-Lega, CISEx, hotel Waldinger, Optika Oculus, Pronect, Ford Hrvatska, UX Passion.

#TGGcon na društvenim mrežama

Pratite The Geek Gathering na društvenim mrežama:

Autor

Tehnografija je tehnološki blog koji svakodnevno donosi novosti iz društvenih mreža, internet startupa, mobilnih tehnologija, zanimljivih tehnoloških događaja te operativnih sistema. No, to nije sve. Kvalitetne recenzije, i jednostavni tutorijali će vam pokazati da svijet Interneta uopće nije tako složen, kako izgleda na prvi pogled.

Broj komentara: 0, ostavite komentar.