Click With Me Now

Zasigurno puno puta, ako se razumijete u tehnologiju, dobijete poziv da nekome nešto pomognete uraditi. Mislim da su svi iskusili tu “nemoguću misiju” objašnjavanja putem telefona bez obzira u kojoj ulozi ste bili. Dijeljenje zaslona i razne varijacije alata na tu temu olakšali su taj posao višestruko. Jedan novi koncept predstavili su osnivači Click With Me Now, web baziranog servisa.

Ovaj servis nudi dijeljenje zaslona bez potrebe preuzimanja, što ga već u početku značajno razlikuje od ostalih alata. Vodilja projekta je bilo jednostavno dijeljenje i što brža komunikacija koja omogućava dijeljene web sesija s nekim drugim.

Sam postupak dijeljenja se sastoji u tome da upišete svoje ime, ime s kim želite dijeliti sadržaj i njegovu e-mail adresu, te da pošaljete poziv. Kako to izgleda u praksi možete pogledati u sljedećem videu koji prikazuje upravo sve mogućnosti Click With Me Now:

Click with Me Now se nalazi još u beti i planirani izlazak je u drugom kvartalu 2013. godine.

ClickWithMeNow

Hoćete koristiti ovaj način dijeljenja?

Autor

Magistra računarstva koja osim što svoje vrijeme upotpunjuje proučavanjem tehnologije ostavlja slobodnog vremena za dizajn i fotografiju. Oduševljavaju je inovativni pristupi tehnologiji. Uživa u druženju s kreativnim ljudima i voli imati ispunjen dan. Osim toga ljubitelj je mode i zabavnih izlazaka.