MS-Dynamics

U korak s vremenom uz Microsoft Dynamics!

Danas je u sarajevskom hotelu „Bristol“ održan Microsoft Dynamics događaj isključivo za predstavnike kompanija koje se bave prodajom energetskih i komunalnih usluga.

Učesnici su uz pomoć Microsoft stručnjaka i kvalificiranih partnera upoznati sa najnovijim i najnaprednijim rješenjima koja su bazirana na Microsoft Dynamics AX tehnologiji, koja je kreirana za kompanije iz energetskog i komunalnog sektora.

Predstavljanje najnovijih proizvoda – Microsoft Dynamics AX i Microsoft Dynamics CRM je ujedno pojasnilo i načine korištenja ovih proizvoda u svrhu razvoja i rasta poslovanja ovih kompanija.  Ovi proizvodi su snažni zbog jednostavnosti primjene kada je u pitanju planiranje kompanijskih resursa i pronalazak rješenja za pružanje usluga sa istinskom poslovnom vrijednošću kupcima i imaju sposobnost ukljanjanja zastarjelih prepreka i ograničenja kada su u pitanju rješenja za najbolje planiranje resursa kompanije ERP (enterprise resourse planning).

MS-Dynamics1

U svom uvodnom obraćanju, Lejla Zukić-Krivdić, direktorica Microsoft BiH je istaknula sljedeće: „ Sa velikim zadovoljstvom predstavljamo Microsoft Dynamics AX, novu generaciju poslovnih aplikacija, koja pomaže kompanijama da postignu veću agilnost, pojednostave proces donošenja odluka i da uspješno posluju u bilo kojem okruženju. ERP rješenje pomaže da se klijenti oslobode od nepotrebnog i preuzmu potpunu kontrolu nad svojim poslovanjem.“

Microsoft Dynamics AX je poslovno rješenje koje podržava operativne poslovne procese, kao i poslovne procese za comin pelivalikoimasta valtaosan vievat videohedelmapelit, kuten muillakin nykyaikaisilla online casinoilla . pojedinačne industrije, uz sveobuhvatnu osnovu ERP funkcionalnost za finansijski menadžment i upravljanje ljudskim resursima.  Uposleni u navedenim kompanijama dobijaju alatku uz pomoć koje mogu da predvide i prihvate nadolazeće promjene, a sve u svrhu napredovanja poslovanja.

U nastavku događaja predstavljen je i MECOMS™, sistem poslovne podrške za energetske i komunalne kompanije, a koji sadrži Meter Data Management (MDM) i Customer Information System (CIS).  Kombinacijom fleksibilnosti,efikasnosti i pametnih uvida u poslovanje, ovo rješenje znatno smanjuje troškove pružanja usluga bez obzira na vrstu usluge koju kompanija pruža i da li posluje na regulisanom ili neregulisanom tržištu.

MS-Dynamics2

Predstavljanje novih poslovnih rješenja je zaokruženo predavanjem o Customer Relationship Management (CRM) – upravljanje odnosima s kupcima – rješenje koje pomaže organizacijama svih veličina i u različitim industrijama da lakše informišu svoje kupce kroz marketinške kampanje, ubrzaju prodajne procese i povećaju zadovoljstvo klijenata putem vrhunskih postprodajnih usluga.  Microsoft Dynamics CRM kombinira poznate Microsoft Offfice aplikacije s moćnim CRM softverom u svrhu poboljšanja odnosa s kupcima ili klijentima kroz povećanje produktivnosti zaposlenih i olakšanje planiranja i ostvarivanja poslovnih rezultata.

Autor

Tehnografija je tehnološki blog koji svakodnevno donosi novosti iz društvenih mreža, internet startupa, mobilnih tehnologija, zanimljivih tehnoloških događaja te operativnih sistema. No, to nije sve. Kvalitetne recenzije, i jednostavni tutorijali će vam pokazati da svijet Interneta uopće nije tako složen, kako izgleda na prvi pogled.

Broj komentara: 0, ostavite komentar.