U korak s vremenom uz Microsoft Dynamics!

Danas je u sarajevskom hotelu „Bristol“ održan Microsoft Dynamics događaj isključivo za predstavnike kompanija koje se bave prodajom energetskih i komunalnih usluga.

Učesnici su uz pomoć Microsoft stručnjaka i kvalificiranih partnera upoznati sa najnovijim i najnaprednijim rješenjima koja su bazirana na Microsoft Dynamics AX tehnologiji, koja je kreirana za kompanije iz energetskog i komunalnog sektora.

Predstavljanje najnovijih proizvoda – Microsoft Dynamics AX i Microsoft Dynamics CRM je ujedno pojasnilo i načine korištenja ovih proizvoda u svrhu razvoja i rasta poslovanja ovih kompanija.  Ovi proizvodi su snažni zbog jednostavnosti primjene kada je u pitanju planiranje kompanijskih resursa i pronalazak rješenja za pružanje usluga sa istinskom poslovnom vrijednošću kupcima i imaju sposobnost ukljanjanja zastarjelih prepreka i ograničenja kada su u pitanju rješenja za najbolje planiranje resursa kompanije ERP (enterprise resourse planning).

MS-Dynamics1

U svom uvodnom obraćanju, Lejla Zukić-Krivdić, direktorica Microsoft BiH je istaknula sljedeće: „ Sa velikim zadovoljstvom predstavljamo Microsoft Dynamics AX, novu generaciju poslovnih aplikacija, koja pomaže kompanijama da postignu veću agilnost, pojednostave proces donošenja odluka i da uspješno posluju u bilo kojem okruženju. ERP rješenje pomaže da se klijenti oslobode od nepotrebnog i preuzmu potpunu kontrolu nad svojim poslovanjem.“

Microsoft Dynamics AX je poslovno rješenje koje podržava operativne poslovne procese, kao i poslovne procese za comin pelivalikoimasta valtaosan vievat videohedelmapelit, kuten muillakin nykyaikaisilla online casinoilla . pojedinačne industrije, uz sveobuhvatnu osnovu ERP funkcionalnost za finansijski menadžment i upravljanje ljudskim resursima.  Uposleni u navedenim kompanijama dobijaju alatku uz pomoć koje mogu da predvide i prihvate nadolazeće promjene, a sve u svrhu napredovanja poslovanja.

U nastavku događaja predstavljen je i MECOMS™, sistem poslovne podrške za energetske i komunalne kompanije, a koji sadrži Meter Data Management (MDM) i Customer Information System (CIS).  Kombinacijom fleksibilnosti,efikasnosti i pametnih uvida u poslovanje, ovo rješenje znatno smanjuje troškove pružanja usluga bez obzira na vrstu usluge koju kompanija pruža i da li posluje na regulisanom ili neregulisanom tržištu.

MS-Dynamics2

Predstavljanje novih poslovnih rješenja je zaokruženo predavanjem o Customer Relationship Management (CRM) – upravljanje odnosima s kupcima – rješenje koje pomaže organizacijama svih veličina i u različitim industrijama da lakše informišu svoje kupce kroz marketinške kampanje, ubrzaju prodajne procese i povećaju zadovoljstvo klijenata putem vrhunskih postprodajnih usluga.  Microsoft Dynamics CRM kombinira poznate Microsoft Offfice aplikacije s moćnim CRM softverom u svrhu poboljšanja odnosa s kupcima ili klijentima kroz povećanje produktivnosti zaposlenih i olakšanje planiranja i ostvarivanja poslovnih rezultata.

} else {

Autor

Tehnografija je tehnološki blog koji svakodnevno donosi novosti iz društvenih mreža, internet startupa, mobilnih tehnologija, zanimljivih tehnoloških događaja te operativnih sistema. No, to nije sve. Kvalitetne recenzije, i jednostavni tutorijali će vam pokazati da svijet Interneta uopće nije tako složen, kako izgleda na prvi pogled.