MS-NetWork3

Promjene u predavanjima na MS NetWork 3 konferenciji

Uslijed otkazivanja predavanja kolege Nenada Trajkovskog, objavljujemo detalje o dva nova predavanja koja će se održati tokom MS NetWork 3 konferencije.

U srijedu, 3.4.2013. godine sa početkom u 14.15 sati, umjesto predavanja “Što je novo u Microsoft Project 2013?”, kolega Mirad Maglić iz Microsofta će održati predavanje na temu “Social Enterprise”, dok će u četvrtak, 4.4.2013. godine sa početkom u 9 sati, umjesto predavanja “Agile vs. Waterfall”, kolega Damir Dizdarević iz Logosofta održati predavanje na temu “Enabling private cloud in your company with Windows Server & System Center”.

Oba predavanja će biti održana u VIP sali, u sklopu biznis smjera na MS NetWork 3 konferenciji. Izmijenjeni program konferencije možete pronaći ovdje.

Izvor: msnetwork.ba

Autor

Tehnografija je tehnološki blog koji svakodnevno donosi novosti iz društvenih mreža, internet startupa, mobilnih tehnologija, zanimljivih tehnoloških događaja te operativnih sistema. No, to nije sve. Kvalitetne recenzije, i jednostavni tutorijali će vam pokazati da svijet Interneta uopće nije tako složen, kako izgleda na prvi pogled.

Broj komentara: 0, ostavite komentar.