Grooveshark je dobio novi dizajn

Muzički servis Grooveshark ponovo je dobio novi dizajn web stranice. Servis sada izgleda mnogo modernije i preglednije u odnosu na ranije verzije.

U predhodnim verzijama u središtu je uvijek bila mogućnost za pretragu pjesama. U novoj verzij pretraga je pomjerena u gornji dio stranice. Sada se u središtu nalazi lista pjesama koja je povezana s vašim profilom. Naprimjer pjesme koje se nalaze u vašim play listama ili koje ste najviše slušali. Iz Groovesharka nam poručuju kako je nova početna stranica perfektna početna tačka za slušanje atoledo.com muzike.

Na početnoj stranici također imate listu najslušanjih pjesama za današnji dan, ali i ispod toga imate pjesme sortirane po žanorvima.

Novi Grooveshark možete testirati na ovom linku, a ukoliko vam se ne bude svidio novi dizajn imate opciju da nastavite s korištenjem stare verzije.

Nama se svidjela nova verzija i smatramo da neće biti potrebe za korištenjem ove opcije. U komentarima nam recite vaše mišljenje o novoj verziji.

Autor

Adis je zaljubljenik u onaj čudni tekst (kod). Dane provodi čačkanjem po čudnom tekstu, ili ispijanjem kafa. Po prirodi perfekcionista, voli da sve radi savršeno i da je svaki pixel na svome mjestu. Bachelor of Science in Information Technologies.