SIT

eGovernment u Hercegovini – SIT 2013.

Kao što već sigurno znate, ovogodišnji Sajam Informacijskih Tehnologija – SIT održava od 9. do 13. 4.2013. u sklopu Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru, uz podršku Razvojne agencije za Hercegovinu REDAH-a i Švedske međunarodne razvojne agencije SIDA-e.

SIT se ove godine sastoji iz četiri dijela – izložbenog dijela, konferencijskog dijela, edukativnih radionica, te predstavljanja tvrtki iz ICT sektora. Glavna tema jednodnevne konferencije je eGovernment u Hercegovini, na kojoj će biti predstavljena rješenja gradova iz regije koja su otišla korak dalje u razvoju „pametnih gradova“. eGovernment se bazira na elektroničkom upravljanju javnom upravom, a konferencija je namijenjena  javnim ustanovama kao što su županije, općine, školstvo, zdravstvo i druge. Osim tvrtki iz regije, svoja rješenja će predstaviti i lokalne tvrtke koje imaju vrijedno iskustvo u elektroničkom upravljanju.

Tu su i radionice edukativnog karaktera na kojima ćete se moći upoznati sa online oglašavanjem, pristupom internetu, razvoju mobilnih i poslovnih aplikacija, važnosti web stranica, Google Adwords-ima, Facebooku i mnogim drugim temama iz ICT sektora.

Osim prisustvovanju na edukativnim radionicama s odličnim predavanjima, imati ćete priliku upoznati se i s novim uslugama i proizvodima velikog broja tvrtki iz regije koje se predstavljaju preko štandova i kratkih predstavljanja.

Sajam je namijenjen i izlagačima koji će predstaviti svoju ponudu. I Vaša tvrtka može biti izlagač na štandu ili sponzor predavanja.

Za sva dodatna pitanja i informacije posjetite www.sit.ba ili nas kontaktirajte na  info@sit.ba. Vidimo se na sajmu u Mostaru od 9. do 13. travnja!

Autor

Tehnografija je tehnološki blog koji svakodnevno donosi novosti iz društvenih mreža, internet startupa, mobilnih tehnologija, zanimljivih tehnoloških događaja te operativnih sistema. No, to nije sve. Kvalitetne recenzije, i jednostavni tutorijali će vam pokazati da svijet Interneta uopće nije tako složen, kako izgleda na prvi pogled.

Broj komentara: 0, ostavite komentar.