eGovernment u Hercegovini – SIT 2013.

Kao što već sigurno znate, ovogodišnji Sajam Informacijskih Tehnologija – SIT održava od 9. do 13. 4.2013. u sklopu Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru, uz podršku Razvojne agencije za Hercegovinu REDAH-a i Švedske međunarodne razvojne agencije SIDA-e.

SIT se ove godine sastoji iz četiri dijela – izložbenog dijela, konferencijskog dijela, edukativnih radionica, te predstavljanja tvrtki iz ICT sektora. Glavna tema jednodnevne konferencije je eGovernment u Hercegovini, na kojoj će biti predstavljena rješenja gradova iz regije koja su otišla korak dalje u razvoju „pametnih gradova“. eGovernment se bazira na elektroničkom upravljanju javnom upravom, a konferencija je namijenjena  javnim ustanovama kao što su županije, općine, školstvo, zdravstvo i druge. Osim tvrtki iz regije, svoja rješenja će predstaviti i lokalne tvrtke koje imaju vrijedno iskustvo u elektroničkom upravljanju.

Tu su i radionice edukativnog karaktera na kojima ćete se moći upoznati sa online oglašavanjem, pristupom internetu, razvoju mobilnih i poslovnih aplikacija, važnosti web stranica, Google Adwords-ima, Facebooku i mnogim drugim temama iz ICT sektora.

Osim prisustvovanju na edukativnim radionicama s odličnim predavanjima, imati ćete priliku upoznati se i s novim uslugama i proizvodima velikog broja tvrtki iz regije koje se predstavljaju preko štandova i kratkih predstavljanja.

Sajam je namijenjen i izlagačima koji će predstaviti svoju ponudu. I Vaša tvrtka može biti izlagač na štandu ili sponzor predavanja.

Za sva dodatna pitanja i informacije posjetite www.sit.ba ili nas kontaktirajte na  info@sit.ba. Vidimo se na sajmu u Mostaru od 9. do 13. travnja!

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);

Autor

Tehnografija je tehnološki blog koji svakodnevno donosi novosti iz društvenih mreža, internet startupa, mobilnih tehnologija, zanimljivih tehnoloških događaja te operativnih sistema. No, to nije sve. Kvalitetne recenzije, i jednostavni tutorijali će vam pokazati da svijet Interneta uopće nije tako složen, kako izgleda na prvi pogled.