Prvi “Open Coffee Club” u Banjaluci

Prvi „Open Coffee Club“ u Banjoj Luci biće održan u subotu 30. marta u Edukativno kulturnom centru Ihtus.

“Open Coffee Club” je događaj koji se dešava jednom mjesečno u svakom većem gradu širom svijeta. U Banjoj Luci organizatori eventa imaju za cilj da okupe na jednom mjestu programere, blogere, novinare, zaljubljenike u tehnologiju, online bizinis preduzetnike i investitore kako bi se svi upoznali i prezentovali svoj rad, ideje ili potražili pomoć u oblastima koje ih zanimaju.

„Ovim skupom želimo da na jednom mjestu napravimo bazu podataka ljudi sličnih interesovanja i napravimo mogućnost zajedničkog plasiranja ideja poslovnim partnerima i potencijalnim klijentima korisnicima naših usluga. Takođe želimo da prezentujemo sve mogućnosti osobama koje se bave srodnim zanimanjima i pružimo priliku za dalje napredovanje u oblastima koje smo naveli“, kazao je jedan od organizatora, Armin Konjalić.

Stvaranjem ove baze podataka, Konjalić vjeruje da će Banja Luka postati poznatije „freelancing“ tržište.

Izvor: banjaluka.com

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);

Autor

Tehnografija je tehnološki blog koji svakodnevno donosi novosti iz društvenih mreža, internet startupa, mobilnih tehnologija, zanimljivih tehnoloških događaja te operativnih sistema. No, to nije sve. Kvalitetne recenzije, i jednostavni tutorijali će vam pokazati da svijet Interneta uopće nije tako složen, kako izgleda na prvi pogled.