Startup Weekend Tuzla

U Tuzli će se uskoro održati Startup Weekend što je dokaz da bosanskohercegovačka startup scena živi i prati globalne trendove. Svi vi koji imate ideje koje želite razraditi, svi oni koji žele nešto naučiti i vidjeti o čemu se radi, svakako se prijavite i budite dio događaja koji se održava u više od 200 gradova diljem svijeta.

Ovaj 54-satni događaj bit će održan od petka 31.05. do nedjelje 02.06.2013., a mjesto održavanja je BIT Park. Svi zainteresirani se trebaju prethodno registrirati jer je broj sudionika ograničen, a to mogu učiniti ovdje. Nakon online prijave potrebno je izvršiti uplatu od 30KM za zaposlene, a za studente 20KM.

Podsjetimo se, na ovom događaju sudionici imaju priliku predstaviti svoje ideje ostalima koji biraju i ocjenjuju ideje na kojima žele raditi tijekom vikenda. Cilj ovog okupljanja je, za prezentirane ideje, izraditi poslovne planove, razviti dizajn, tj. napraviti prototip koji će biti u mogućnosti prezentirati zadnji dan ovog događaja potencijalnim investitorima, te kako bi dobili povratne informacije od lokalnih poduzetnika. Sve ovo se odvija uz pomoć mentora koji svojim iskustvom nastoje pomoći i dati savjete koji će unaprijediti taj rad.

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici Tuzla Startup Weekend-a, Facebook stranici ili na Twitter-u.

Idete li?

Autor

Magistra računarstva koja osim što svoje vrijeme upotpunjuje proučavanjem tehnologije ostavlja slobodnog vremena za dizajn i fotografiju. Oduševljavaju je inovativni pristupi tehnologiji. Uživa u druženju s kreativnim ljudima i voli imati ispunjen dan. Osim toga ljubitelj je mode i zabavnih izlazaka.