Facebook Home ima preko 500 000 preuzimanja

Nakon tjedan dana od objave Facebook Home sučelja za Android uređaje, isti je preuzet s Google Play-a više od 500 000 puta.

Iako kritike vezane za Facebook Home i nisu baš najbolje ova brojka ipak nije zanemariva i sigurno je pokazatelj da su korisnici zainteresirani i znatiželjni, te da žele vidjeti kako izgleda ovo sučelje za Android uređaje. Uz ovo, potrebno je spomenuti i ograničenje po pitanju hardware-a, jer je Facebook Home dostupan samo za određene modele uređaja  (Samsung Galaxy S III, Galaxy Note II, HTC One X, HTC One X , te HTC First) što zasigurno utječe na brojke preuzimanja.

S obzirom na broj korisnika Facebook društvene mreže, brojka od 500 000 preuzimanja je ipak mala. Unatoč ranije spomenutim ograničenjima bit će zanimljivo promatrati uspjeh Facebook Home-a, s obzirom da je Instagram samo u jednom danu imao jedan milion preuzimanja. U prilog im ne ide ni činjenica da je ocjenjen samo sa dvije zvjezdice od strane korisnika.

Ukoliko još niste isprobali Facebook Home, možete ga preuzeti . A ako jeste, podijelite s nama dojmove.

Autor

Magistra računarstva koja osim što svoje vrijeme upotpunjuje proučavanjem tehnologije ostavlja slobodnog vremena za dizajn i fotografiju. Oduševljavaju je inovativni pristupi tehnologiji. Uživa u druženju s kreativnim ljudima i voli imati ispunjen dan. Osim toga ljubitelj je mode i zabavnih izlazaka.