Twitter uvodi opciju “skidanja” tweet-ova

Baš kako je i obećano, o čemu smo ranije pisali ovdje, Twitter uvodi opciju “skidanja” Vaših tweet-ova.

Sada više nije potrebno beskonačno ići u povijest Vaših tweet-ova, što je poprilično iscrpljujuće koronološko pretraživanje. Svi tweet-ovi će na ovaj način biti pohranjeni u jednom dokumentu do kojeg će korisnici doći kroz postavke i slanjem zahtjeva za arhivu.

Ovako organizirani tweet-ovi omogućuju korisnicima bolji pregled, a osim toga mogu vidjeti i statistiku po mjesecima za svaku godinu o svojoj aktivnosti, te ih isti način pretraživati. Ovom opcijom Twitter se pridružuje web servisima koji su ovu opciju već ranije omogućili.

CEO Dick Costolo je ranije najavio da će ova mogućnost biti puštena krajem ove godine, a svi oni koji su nestrpljivo čekali doći će na svoje! Naravno, ova opcija se uvodi postupno, pa je za neke korisnike još nedostupna, a za sve nestrpljive u nastavku se nalazi prikaz kako ova opcija u stvarnosti izgleda.

TwitterArchive1

TwitterArchive2

TwitterArchive3

TwitterArchive4

TwitterArchive5

 

Izvor: techcrunch.com

Autor

Magistra računarstva koja osim što svoje vrijeme upotpunjuje proučavanjem tehnologije ostavlja slobodnog vremena za dizajn i fotografiju. Oduševljavaju je inovativni pristupi tehnologiji. Uživa u druženju s kreativnim ljudima i voli imati ispunjen dan. Osim toga ljubitelj je mode i zabavnih izlazaka.