Google Translate offline aplikacija za Android

Google je jučer ažurirao Google Translate aplikaciju za Android uređaje sa offline podrškom i mogućnošću vertikalnog prevoda teksta za jezike kao što su kineski, japanski i korejski. Offline paket za sada nudi mogućnost prevoda  na više od 60 svjetskih jezika. Offline Google Translate aplikacija je veliki i iznenađujući potez  Googlea, s obzirom na činjenicu da su sve više  servisa i usluga koje nudi ova poznata kompanija  okrenuti online statusu.

base64334acdc92f0ed5b6-730x430

Međutim, iz Googlea su priznali da su “offline modeli manje sveobuhvatni od svojih online ekvivalenata”, ali također tvrdi da offline usluge dobro posluže kada se putuje u inostranstvo na mjestima slabe pokrivenosti. Većina korisnika ima pristup internetu u trenutku kada mu je potreban  prevod, ali to nije uvijek garancija. Zbog toga je Google Translate Offline korisna aplikacija. Reakcije korisnika su zasada pozitivne, a aplikaciju možete preuzeti direktno sa .

Autor

Alma je dipl.sanitarni inžinjer sa dosta slobodnog vremena, zbog kojeg je i počela da se bavi pisanjem. Veliki je optimista i vječito dijete. Uživa u druženju sa prijateljima i dobroj čokoladi