Pomozite Printheosu da se nađe u krugu 15 najbolji startupa sa Startup Weekenda

Nakon završetka prvog Sarajevo Startup Weekenda, pobjednički tim Printheos se kvalifikovao na Global Startup Battle. Trenutno se vodi velika bitka između 138 pobjednika Startup Weekenda iz cijelog svijeta za odabir 15 najboljih koji će otići na završnicu takmičenja Global Startup Battle u Rio de Janeiro. Odabir 15 najboljih radi se glasanjem putem Facebooka. Printheos je trenutno na 12. poziciji i potrebna im je sva moguća pomoć kako bi se zadržali među prvih 15.

Razvoj samog glasanja i broj glasova za pojedini tim možete uživo pratiti putem web stranice koju su izradili članovi Printheos tima.

Treba napomenuti da se može glasati do srijede ujutro u 8h. Glasati je moguće više puta pod uvjetom da je razmak između glasanja 24h. Podržimo naše momke kako bi svijetu predstavili našu mladu startup scenu i pokazali da kod nas itekako ima talentovanih i amcioznih ljudi.

Autor

Edin se već dvije godine aktivno bavi društvenim mrežama i novim medijima. Između ostalog je bloger, piše za jedan od prvih IT portala na prostoru Bosne i Hercegovine, ITPro, član je bhBlog tima, prvog bosanskohercegovačkog blog direktorija i student je Fakulteta Informacijskih Tehnologija. Veliki je optimist i geek u duši, koji pokušava promijeniti svijet.