Sony među najuglednijim svjetskim kompanijama

Prema klasifikaciji priznatog instituta za ispitivanje ugleda firmi iz New Yorka, Reputation Institute kompanija Sony se našla na vodećoj poziciji među svjetskim proizvođačima potrošačke elektronike. Na osnovu istraživanja koje je institut sproveo među potrošačima, Sony je zauzeo šestu poziciju na listi sto najuglednijih firmi u svijetu, čime se, četvrtu godinu zaredom, našao među deset najuglednijih kompanija.

“Svakako smo ponosni na ovu informaciju, ali ne i iznenađeni jer je Sony svjetski poznati brand koji je naučio svoje potrošače da je po kvaliteti i inovaciji uvijek korak ispred svoje konkurencije “, kazao je predstavnik kompanije Sony u Bosni i Hercegovini Enis Šoškić.

Autor

Tehnografija je tehnološki blog koji svakodnevno donosi novosti iz društvenih mreža, internet startupa, mobilnih tehnologija, zanimljivih tehnoloških događaja te operativnih sistema. No, to nije sve. Kvalitetne recenzije, i jednostavni tutorijali će vam pokazati da svijet Interneta uopće nije tako složen, kako izgleda na prvi pogled.