Skenirajte svoje zabilješke i koristite ih svugdje

Unatoč tome što su pametni uređaji dostupni i posjeduje mnoge aplikacije u kojima korisnici mogu pisati svoje podsjetnike, bilješke i dr., mnogi još uvijek zadržavaju “old school” način pisanja istih na papiru. Često upravo te stvarčice zapisane na komadiću papira korisnici fotografiraju kako bi ih imali uz sebe u svakom trenutku na svom uređaju.

Jedna aplikacija se istaknula kao potencijalno rješenje ovog problema. Riječ je o Cam note – scannable notes aplikaciji koja skenira određenu bilješku koju ste napisali i zatim je pohranjuje. Cam note posjeduje prostor u kojem su sve skenirane zabilješke pohranjene, ali dopušta integraciju sa Evernote-om, Google Drive-om i Dropbox-om na koje možete spremitit skenirane bilješke čime je omogućen pristup istima sa svih uređaja koje korisnik koristi, što je zapravo i cilj. Sustav tagiranja pohranjenih bilješki omogućava kasnije lakši pronalazak istih.

Zanimljivo je da tvorci ove aplikacije nude i blok za pisanje koji je pristupačniji za korisnike u odnosu na blok koji su napravili iz Evernote-a i Moleskine-a, a pri tome bi omogućio kvalitetno skeniranje i kasnije pretraživanje korištenjem oznake camnote.

Pogledajte kako aplikacija izgleda:

Cam note za pametni uređaj možete preuzeti za  i iOS besplatno.

Autor

Magistra računarstva koja osim što svoje vrijeme upotpunjuje proučavanjem tehnologije ostavlja slobodnog vremena za dizajn i fotografiju. Oduševljavaju je inovativni pristupi tehnologiji. Uživa u druženju s kreativnim ljudima i voli imati ispunjen dan. Osim toga ljubitelj je mode i zabavnih izlazaka.