Surf Anonymous Free 2.1.9.8- surfajte sigurno

Surf Anonymous Free je napredan i pouzdan softver za internet korisnike koji će im omogućiti da osiguraju da njihovi podaci i aktivnosti koje obavljaju na internetu ostanu zaštićene i sigurne.

Bilo da samo surfate internetom, vršite online kupovinu ili neke druge aktivnosti, morate da se zaštitite,jer mnogi ljudi pokušavaju da vas prate i njuškaju po vašim privatnim stvarima , kao što su podaci o vašoj kreditnoj kartici, a neki čak idu do te mjere da pokušavaju otkriti vaš identitet.
Upravo u tome će vam pomoći Surf Anonymous Free. On će vam pomoći oko zaštite vaših osjetljivih podataka, tipa informacija o bankovnom računu, privatne fotografije od krađe, i također vam omogućuje da posjetite neke web stranice, blogove, forume na kojima ste blokirani.

Karakteristike :

1. Brine da vaše internet aktivnosti ostanu privatne i sigurne
-putem anonymous proxy servers teško ćete biti praćeni i nadzirani prilikom pregledavanja internet stranica.
2. Pomaže vam da surfate anonimno
– Surf Anonymous Free vam omogućuje da pošaljete anonimni e-mail bez prikazivanja vaše stvarne IP adrese.
3. Štiti vašu wirelles konekciju
4. Štiti vas od cyber kriminala
5. Surf Anonymous Free podržava Internet Explorer,Firefox, Maxthan, Opera i dr. a može se pokrenuti na sljedećim platformama Windows 2000/2003/XP/Vista/7.

Autor

Alma je dipl.sanitarni inžinjer sa dosta slobodnog vremena, zbog kojeg je i počela da se bavi pisanjem. Veliki je optimista i vječito dijete. Uživa u druženju sa prijateljima i dobroj čokoladi