SIT

Natječaj za najbolju ideju mobilne aplikacije – „MobIdeja“ na SIT-u

Najveća novost ovogodišnjeg Sajma Informacijskih Tehnologija – SIT-a, koji se održava od 9. do 13. 4. u sklopu Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru, je konferencijski dio pod nazivom eGovernment u Hercegovini.

mobideja

Datum rezerviran za jednodnevnu konferenciju, koja se bazira na elektroničkom upravljanju javnom upravom, je 11. 4. 2013. godine. Ova tema je iznimno važna za sve javne ustanove u regiji, kao što su općine, županije, škole, bolnice i ostale, kako bi dobrim rješenjima i elektroničkim upravljanjem poboljšale poslovanje, olakšale komunikaciju sa građanima i smanjile troškove.

Jedna od tema SIT-a je i razvoj mobilnih aplikacija, pa u skladu s tim raspisujemo natječaj za izradu koncepta mobilne aplikacije pod nazivom „MobIdeja“. Ako imate neku zanimljivu i korisnu ideju za mobilnu aplikaciju, možete je prijaviti kao koncept uz prijedlog dizajna i funkcionalnosti. U detaljnoj specifikaciji opišite što i kako aplikacija radi i pokažite primjere izgleda, te ideje prijavite putem forme za prijavu koncepta mobilne aplikacije najkasnije do petka, 5. 4. 2013. godine. Preporuka za teme ideja su eGovernment i turizam. Najbolju ideju ćemo nagraditi vrijednim poklonom, te ju izraditi na radionici u sklopu sajma. Ovaj natječaj daje priliku mladim ljudima predstavljanje svojih kreativnih ideja široj publici. Sve informacije o pravilima natječaja provjerite ovdje.

Osim radionica i konferencije, na SIT-u još možete provjeriti izložbeni dio sa svim novostima iz ICT svijeta, te poslušati predstavljanja tvrtki iz ICT sektora.

Za sva dodatna pitanja i informacije posjetite www.sit.ba ili nas kontaktirajte na info@sit.ba.

Vidimo se na sajmu!

Autor

Tehnografija je tehnološki blog koji svakodnevno donosi novosti iz društvenih mreža, internet startupa, mobilnih tehnologija, zanimljivih tehnoloških događaja te operativnih sistema. No, to nije sve. Kvalitetne recenzije, i jednostavni tutorijali će vam pokazati da svijet Interneta uopće nije tako složen, kako izgleda na prvi pogled.

Broj komentara: 0, ostavite komentar.