Regruatcija novih članova za Tehnički klub univerziteta

U ponedjeljak 12. decembra u 14: 15 h u staroj zgradi Ekonomskog fakulteta (Unija studenata) će se održati regrutacija novih članova Tehničkog kluba / Observer BEST Group Mostar.
Bit će održana i prezentacija na kojoj će svi prisutni studenti biti upoznati sa radom i projektima ovog udruženja. S obzirom da je OBG Mostar ineteresna grupa BEST-a (Europsko udruzenje studenata tehnike) posebna pažnja bit će obraćena na projekte vezane za ovo udruženje.

Board of European Students of Technology (BEST) je neprofitna i nepolitička organizacija studenata europskih tehničkih i tehnoloških fakulteta, koja okuplja visoko motivirane studente tehnologije iz cijele Europe. Cilj ove organizacije je osposobiti svoje članove za rad u međunarodnom okruženju kroz uključivanje u izazovne projekte poput stručnih seminara, kulturnih razmjena, treninga, radionica te inženjerskih natjecanja.

Svi zainteresovani studenti su i više nego dobro došli!

Više informacija možete dobiti na FB stranici udruženja : www.facebook.com/OBG.Mostar.
Ukoliko imate neko pitanje pošaljite mail na mostar@best.eu.org .

Autor

Edin se već dvije godine aktivno bavi društvenim mrežama i novim medijima. Između ostalog je bloger, piše za jedan od prvih IT portala na prostoru Bosne i Hercegovine, ITPro, član je bhBlog tima, prvog bosanskohercegovačkog blog direktorija i student je Fakulteta Informacijskih Tehnologija. Veliki je optimist i geek u duši, koji pokušava promijeniti svijet.