Završena 3. MSNetWork konferencija

Treća po redu MSNetWork konferencija održana je u kongresno-turističkom centru Banja Vrućica, u blizini Teslića. Konferencija je trajala dva dana, 3. i 4. aprila, i može se reći da je ispunila i donekle premašila očekivanja svih učesnika.

MS Network 3

Sam izbor mjesta održavanja konferencije je za mnoge bio iznenađenje, jer su dosadašnje dvije održanje u Banja Luci i Mostaru, pa se sada očekivao izbor slijedećeg većeg grada u BiH. Međutim, pokazalo se da je Banja Vrućica odličan izbor za ovakve događaje. Prije svega, jer je smještena u prelijepom prirodnom ambijentu,  tako da je udaljavanje od svakodnevne gradske gužve prijalo svima.

MS Network 3

Kao što ste ranije mogli čitati o samom programu konferencije, ove godine je bilo moguće  pratiti 6 track-ova, a udaljenost prostorija u kojima se održavao svaki track je bila minimalna, tako da učesnici nisu gubili vrijeme da bi pronašli slijedeće predavanje.

Na kraju prvog dana konferencije, učesnici su uživali na party-u uz Ramba Amadesua.

Sponzori su obezbjedili vrijedne nagrade, a pored jedne Nokia Lumije koju je izvukao Rambo Amadeus, učesnici bi trebali ispuniti još jednu anketu i očekivati izvlačenje preostalih nagrada. Na kraju kada sumiramo sve utiske, broj učesnika s obzirom na lokaciju, možemo reći da je ovo bila jedna od najbolje organizovanih MSNetWork konferencija i već sada se unaprijed radujemo sljedećoj.

 

Autor

Završna godina Fakulteta Informacijskih Tehnologija. Trenuto programira u jednoj firmi, ali i pored toga nađe vremena da se posveti pisanju članaka na tehnografiji. Područja interesovanja su mu od mobilnih tehnologija do društvenih mreža.