SIT

Predavanja o Facebooku i GoogleAdWords na SIT 2013.

Idući tjedan počinje Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru, a u sklopu njega i Sajam informacijskih tehnologija – SIT 2013, koji ove godine donosi brojne zanimljivosti iz ICT svijeta.

Najzanimljiviji dio ovogodišnjeg SIT-a je business konferencija pod nazivom „eGovernment – modernizacija javne uprave na lokalnoj i regionalnoj razini, na kojoj će lokalni gospodarstvenici moći poslušati korisna predavanja o značaju ICT-a za javnu upravu.  Ukoliko i vi želite poslušati predstavljanja zanimljivih i korisnih ICT rješenja, potrebno je prijaviti Vaš dolazak putem forme za prijavu na sit.ba kako biste dobili pozivnicu s kojom možete prisustvovati konferenciji. Glavni organizatori konferencije su udruga UPIT, Razvojna agencija za Hercegovinu REDAH-a i Švedska međunarodna razvojna agencija SIDA.

Osim na konferenciji, zanimljive stvari ćete moći poslušati i u sklopu edukativnih predavanja o internet marketingu i online poslovanju za mala i srednja poduzeća. Naučite kako izraditi poslovni plan, kako koristiti Facebook za promociju, zašto je važno imati web stranicu i još mnogo toga. Pogledajte cijeli program:

EDUKATIVNA PREDAVANJA

11:40 Izrada poslovnih planova za tehnološke startupe – Dunja Duranović, Nula Jedan d.o.o. Široki Brijeg

12:30 Facebook kao alat za promociju poduzeća – Ivona Milas; iStudio d.o.o. Mostar

13:00 Korištenje Google AdWords za povećanje prodaje proizvoda i usluga – Tomislav Zović; Klikeri d.o.o. Split

13:30 Zašto morate imati web stranicu? – Niki Dešković; Internet Partner d.o.o. Split

14:00 MobIdeja – kako raditi mobilne aplikacije – Ante Dagelić, Profico d.o.o.

15:30 MobiTrips – mobilni turistički vodič –  Tomislav Zovic; Start Program d.o.o. Split

16:00 Vođenje računa i ponuda online – Niki Dešković; Internet Partner d.o.o. Split

Još jedna novost tiče se natječaja za prijavu novih ideja za mobilne aplikacije pod nazivom „MobIdeja” – udruga UPIT je produžila rok za prijavu do utorka, 9. 4. 2013. Svi vi koji imate odlične ideje, a niste ih stigli prijaviti, kliknite na formu za prijavu i aplicirajte svoju zamisao uz prijedlog dizajna i funkcionalnosti aplikacije. Osim što svoju ideju možete predstaviti široj publici, moći ćete sudjelovati na radionici u sklopu SIT-a, te na dvije radionice na informatičkim fakultetima u Mostaru, te tako steći znanje potrebno za izradu mobilnih aplikacija. Najbolju aplikaciju nagrađujemo Samsung mobilnim telefonom.

Za sva dodatna pitanja i informacije posjetite www.sit.ba ili nas kontaktirajte na  info@sit.ba. Vidimo se na Mostarskom sajmu od 9. do 13. 4.!

Autor

Tehnografija je tehnološki blog koji svakodnevno donosi novosti iz društvenih mreža, internet startupa, mobilnih tehnologija, zanimljivih tehnoloških događaja te operativnih sistema. No, to nije sve. Kvalitetne recenzije, i jednostavni tutorijali će vam pokazati da svijet Interneta uopće nije tako složen, kako izgleda na prvi pogled.

Broj komentara: 0, ostavite komentar.