Slažite Lego kockice uz pomoć Google Chromea

Slaganje Lego kockica istinskim obožavateljima će sigurno predstavljati užitak kad god se nađu u njihovoj blizini. Ovaj put Google Chrome će vam pružiti zadovoljstvo virtuelnog slaganja najpopularnijih kockica na svijetu. Tako je danas predstavljen Chromeov projekat Build with Chrome-online slaganje Lego kockica. Čim posjetite službenu stranicu ovog projekta možete se baciti na posao, tako što ćete prvo izabrati podlogu za vašu gradnju. Stranica omogućuje stvaranje složenih i raznolikih stvari, zato pustite maštu na volju, budite kreativni i makar za kratko se vratite u djetinjstvo. U sljedećem Das Novoline Spiel bewegt sich irgendwo zwischen Fruit book-of-ra-kostenlos.com slot und gewohnlichem Spielautomaten mit Bonusfeatures. videu pogledajte stvaranje Sydney Harbour Bridgea.

Na službenoj stranici  možete vidjeti radove ostalih posjetitelja. Također, i vi možete dobiti svoj dio Sydneya i uraditi ga prema vlastitoj ideji, a nakon završetka možete da ga objavite javno.

Ako želite da isprobate i da vidite kako funkcioniše virtuelno slaganje Lego kockica  posjetite Build with Chrome.

Autor

Alma je dipl.sanitarni inžinjer sa dosta slobodnog vremena, zbog kojeg je i počela da se bavi pisanjem. Veliki je optimista i vječito dijete. Uživa u druženju sa prijateljima i dobroj čokoladi