Instagram 2.5.0 novo izdanje – Android korisnici ponovo uskraćeni

Instagram, popularni servis za dijeljenje fotografija je doživio novo izdanje, verziju 2.5.0. Instagram je trenutno jedna od najpopularnijih aplikacija, a konačnim izdanjem za Android je doživjela još veći uspjeh. Uprskos mnogobrojim promjenama koje su stigle sa novim izdanjem, ovaj servis je ipak ostao prepoznatljiv i svoj. Među promjenama koje će korisnici primjetiti jeste da je ‘Popular’ zamijenjen za ‘Explore’, a ‘Open Graph’ podešavanja će vam omogućiti da podijelite fotografije koje vam se sviđaju na Facebook profil. Ovo je besplatna aplikacija pogodna za iPhone, iPod touch i iPad koji ima najmanje iOS 3.1.2 izdanje.

Ostale izmjene uključuju :

  • Izmjenjen profil tab – mnogo je preglednije
  • ‘Search’ i tagovi na ‘Explore’ tabu čini da lako i brzo pratite svoje prijatelje
  • Unaprijeđeno komentarisanje
  • Vizuelna poboljšanja
  • Brza optimizacija

Ostale izmjene možete da pogledate na ovom linku. Novi i popularni instagram će vjerovatno postati mnogo uspješniji sa ovim izdanjem. Međutim, kao što je bio slučaj i sa prvim izdanjem Instagrama, Android korisnici su dugo bili uskraćeni za ovu aplikaciju, tako je slučaj i sa verzijom 2.5.0.

 Instagram  2.5.0 preuzmite ovde.

Autor

Alma je dipl.sanitarni inžinjer sa dosta slobodnog vremena, zbog kojeg je i počela da se bavi pisanjem. Veliki je optimista i vječito dijete. Uživa u druženju sa prijateljima i dobroj čokoladi