Youtube repeat

Koliko puta smo ovo poželjeli dok smo slušali neku pjesmu na Youtube-u? Nemaju još dugme za repeat odnosno dugme da se pjesma ponavlja sama bez da svaki put morate kliknuti na play ili uraditi refresh stranice. Nakon malo googlanja, naišao sam na nekoliko rješenja. Ima dodataka za pojedine browsere, ali inače sam lijen, tako da mi je mrsko instalirati, također ne vjerujem baš dodacima. Isto tako se natrpa nepotrebnih dodataka na pojedine browsere koji samo troše resurse računara, ali sam naletio na jednu stranicu koju želim da podijelim s vama.

Stranica je http://www.youtubereplay.net i ona služi da se pjesma sa Youtube-a uvijek vrti u krug bez da morate klikati svaki put ili refreshovati vaš prozor. Jednostavno je dizajnirana, bez mnogo komplikacija, samo unesete link u za to predviđeno polje i kliknete na “Replay“ dugme i pjesma će početi da svira i neće prestati dok god je ne zaustavite ili ne zatvorite stranicu. Po meni jako korisna stranica, dok se YouTube ne odluči da ubaci replay dugme, veoma dobra alternativa.

 youtube replay

Kod nekih spotova sa YouTube-a ovo neće raditi, ne znam zašto ni koji je kriteriji da budu spotovi dostupni ovoj stranici, ali vam ukoliko vaš link ne radi automatski nudi verziju tog spota koju može da prikaže i ova opcija uspješno radi.

Isto tako stranica nakon što počne da pušta vašu pjesmu otvori vam opciju ispod spota da skinete video ili mp3 format, gdje onda spot ili samo muzike te pjesme možete skinuti sa parnerskih stranica (ne konvertuje se ništa sa YouTube-a).

U svakom slučaju vam preporučujemo ovu stranicu 🙂

Autor

Student informatike, trenutno zaposlen kao QA Analyst. Zanima se za sve što ima veze sa informatikom, jako svestran od servisiranja i igranja sa hardverom, preko 3D modeliranja, programiranja (u svemu na šta naleti), sigurnosti u IT-u, pa sve do podizanja servera i sastavljanja relacionih šema baza podataka, petlja se u sve oblasti i čita o svemu, pa ponešto i pokuša izvesti, a kao što vidite ponekad i piše o nečemu.