Asus Transformer dobija nadogradnju na ICS

Asus Transformer Prime je oficijelno prvi tablet koji je dobio nadogradnju na Ice Cream Sandwich (ICS). Od danas (12.01.2012. god.) dostupan je update na najnoviju verziju Android-a.

Vlasnici ‘orginalnog’ Asus Eee Pad-a Transformer-a, od kako su čuli vijest da Transformer Prime dobija nadogradnju na ICS sanjali su o istom. Konačno danas Asus je objavio da i Transformer dobija nadogranju na ICS. Nažalost nadogradnja neće biti dostupna za par dana. Tačan datum još uvijek nije potvrđen, ali sigurno je da će to biti u februaru i to možda čak 12-tog februara.

Nadogradnja će biti omogućena prvo vlasnicima uređaja koji žive na području Sjeverne Amerike i Tajvana. Najkasnije do kraja februara biće omogućena nadogradnja i za korisnike iz drugih dijelova svijeta.

Autor

Adis je zaljubljenik u onaj čudni tekst (kod). Dane provodi čačkanjem po čudnom tekstu, ili ispijanjem kafa. Po prirodi perfekcionista, voli da sve radi savršeno i da je svaki pixel na svome mjestu. Bachelor of Science in Information Technologies.