Any.Do u novom ruhu za iOS i Android uređaje

Any.Do aplikacija spada u kategoriju “to-do” aplikacija. Kako već sam naziv kategorije govori, aplikacija ima za cilj da Vas podsjeća na zadatke koje morate izvršiti.

Dizajn aplikacije je minimalistički. Baš onakav kakav i treba, lijep i funkcionalan. Pored ovoga podržava i više različitih platformi, kao iOS i Android aplikacija, ali i kao ekstenzija za Chrome.

Aplikacija za iOS i Android uređaje su dobili nove verzije, koje to-do listu čini još više prilagodljivom. Za iOS uređaje riječ je o verziji 1.8.1, dok za Android o verziji 2.25.

Nova mogućnost se naziva Any.Do Moment. O čemu je riječ? Any.Do Moment Vam prikazuje sve obaveze za taj dan i omogćuje jednostavnu reorganizaciju istih. Ova mogućnost se aktivira svaki dan u vrijeme koje ste vi podesili i prikazuje vam obaveze za taj dan, jednu po jednu. Obavezu možete ispuniti odmah i obilježiti je kao završenu ili je jednostavno odgoditi za kasnije.

AnyDo

U zavisnosti od odabira vremena za izvršenje zadatka pojavljuju vam se dodatne opcije. Naprimjer ako odaberete danas, imate mogućnost postavljanja podsjetnika ujutro, u podne ili navečer. Predlažemo Vam da pogledate ovaj video u kojem su prikazane opcije Any.Do Momenta.

Aplikaciju možete preuzeti s App Store-a putem ovog linka, a s Google Play-a s linka. Koristite li Vi neku aplikaciju ovog tipa?

Autor

Adis je zaljubljenik u onaj čudni tekst (kod). Dane provodi čačkanjem po čudnom tekstu, ili ispijanjem kafa. Po prirodi perfekcionista, voli da sve radi savršeno i da je svaki pixel na svome mjestu. Bachelor of Science in Information Technologies.