SIT

Program konferencije „eGovernment“ u sklopu SIT-a i Mostarskog sajma

Četvrti SIT se polako bliži, a s njime i konferencija pod nazivom „eGovernment – modernizacija javne uprave na lokalnoj i regionalnoj razini“, koja će se održati 11. 4. 2013. Program konferencije je u potpunosti definiran, pripremili smo edukativna predavanja o zanimljivim temama, poput značaja IT-a za funkcioniranje javne uprave, razvoja elektronske uprave u BiH i druge. Svoja IT rješenja će predstaviti lokalne tvrtke na kraju same konferencije.

Pogledajte cijeli program konferencije:

SIT - eGovernment program

U sklopu sajma je raspisan i natječaj pod nazivom „MobIdeja“, u kojem udruga UPIT od kreativnih ljudi traži da prijave nove ideje za mobilne aplikacije, uz prijedlog dizajna i funkcionalnosti. Najbolja ideja će biti konceptualno obrađena na radionici za mobilne aplikacije u sklopu sajma, nakon čega će polaznici imati 15 dana za izradu aplikacije. Najbolje izrađenu aplikaciju nagrađujemo Samsungovim mobitelom. Osim preko forme za prijavu na sit.ba, ideje sad možete prijaviti i na SIT-ovoj Facebook stranici.

SIT - mobideja-vijest-4

Još jedna novost na ovogodišnjem SIT-u, koji se održava u sklopu Mostarskog sajma od 9. 4. – 13. 4., je proširenje SIT štandova zbog iznimno velike zainteresiranosti za izlaganje, a ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta i za tvrtke koje žele održati predavanje i predstaviti svoje proizvode i usluge, zato požurite i prijavite se još danas!

Autor

Tehnografija je tehnološki blog koji svakodnevno donosi novosti iz društvenih mreža, internet startupa, mobilnih tehnologija, zanimljivih tehnoloških događaja te operativnih sistema. No, to nije sve. Kvalitetne recenzije, i jednostavni tutorijali će vam pokazati da svijet Interneta uopće nije tako složen, kako izgleda na prvi pogled.

Broj komentara: 0, ostavite komentar.