Prvi sastanak Student Tech Cluba ETF BL

Dana 12. januara 2012.godine u 17h na Elektrotehničkom fakultetu u Banjoj Luci održaće se prvi sastanak Microsoft Student Tech Club-a u sali 108/ I sprat.

Agenda:
*Upoznavanje sa planom i programom rada Microsoft Student Partner programa i Student Tech Club-a (Jelena Miodragović).
*Microsoft Windows 8 (Nikola Čupić).
Za sve one koji ne budu mogli da prisustvuju, obezbjezbedili smo online link za praćenje

Student Tech Club-ovi su tehnološke sekcije koja se uz podršku Microsofta organizuju širom svijeta. Njih organizuju i predvode Microsoft Student Partneri i njihova svrha je obuka u domenu Microsoft tehnologija.
Obuka se vrši u vidu organizovanja kurseva, prezentacija, projekata i predavanja koja obuhvataju MSP-jeve kao predavače, domaće i gostujuće asistente i profesore sa fakulteta, kao i predavače iz kompanije Microsoft.
Sastanci će se održavati minimum jednom u dva mjeseca i već smo kroz promocije na matičnom fakultetu najavili neka dešavanja tj. teme koje ćemo obrađivati na narednim sastancima.

Za više informacija posjetite Facebook grupu Student Tech Club ETF Banja Luka.

Autor

Edin se već dvije godine aktivno bavi društvenim mrežama i novim medijima. Između ostalog je bloger, piše za jedan od prvih IT portala na prostoru Bosne i Hercegovine, ITPro, član je bhBlog tima, prvog bosanskohercegovačkog blog direktorija i student je Fakulteta Informacijskih Tehnologija. Veliki je optimist i geek u duši, koji pokušava promijeniti svijet.