Sony predstavlja Xperia-u E

Sony Mobile Communications („Sony Mobile“) najavio je Xperia E smartphone. Sony-ev najnoviji Android smartphone biće dostupan od prvog kvartala 2013. u verziji s jednom i dvije SIM kartice.

 Xperia E je kompaktan smartphone pristupačne cijene, koji se odlikuje jednostavnošću korištenja. Dostupan u crnoj, bijeloj i ružičastoj boji, Xperia E nudi iznimnu HD Voice kvalitetu zvuka, koja čini telefonske pozive jasnijima nego ikada prije. Također ima i prigušivanje buke, koje filtrira pozadinske zvukove pa korisnici mogu uživati u kristalno jasnoj konverzaciji u bilo kojem okruženju.

 Xperia E stvoren je i da korisnicima omogući kontrolu troškova i potrošnje baterije. Aplikacija za prenos podataka prati potrošnju, a način rada „produženo vrijeme na čekanju“ povećava vrijeme na čekanju do 4 puta. Kada je zaslon ugašen nekoliko minuta, isključuju se Wi-Fi i prenos podataka, a većina aplikacija postaje neaktivna da bi se smanjila potrošnja baterije. Naravno, pozivi i poruke nastavljaju normalno funkcionisati. Čim korisnik dodirne zaslon i aktivira telefon, sve funkcije se vraćaju u normalu.

 Bit će dostupan i u verziji s dvije SIM kartice – Xperia Edual – pa se korisnici mogu jednostavno jednim dodirom prebacivati između dvije tarife i na taj način ostvariti uštede.

 „Korisnicima koji razmišljaju o svojim prvim koracima u Dette gjor du om du mistenker at dealeren har fatt utdelt en blackjack casino , og da far du 2:1 tilbake pa innsatsen dersom mistanken viser seg a v?re korrekt. svijet Xperia smartphonea savjetujemo Xperia E ili Xperia Edual. Savršeni su za one koji traže povoljan pristup kvaliteti i funkcionalnosti koje se uobičajeno vežu uz Android smartphoneove više klase,“ izjavio je Björn Bourdin, direktor marketinga prodajne jedinice Centralna Europa u Sony Mobile Communications.

 Xperia E ima superiornu kvalitetu zvuka te WALKMAN® aplikaciju koja uključuje xLOUD™ audio tehnologiju, 3D surround zvuk i ručni ekvilajzer. Korisnici mogu jednostavno pogledati i podijeliti svoj sadržaj na TV-u, tabletu ili računaru uz pomoć DLNA bežičnog povezivanja.

 Xperia E pokreće Android 4,1 (Jelly Bean) koji pruža najnovije Android korisničko iskustvo.

 Ključne značajke – Xperia E

  • Pozivi kristalno jasnog zvuka zahvaljujući HD Voiceu i prigušivanju buke
  • Jednostavno upravljanje potrošnjom podataka i potrošnjom baterije
  • Izdržljiva 1500 mAh uklonjiva baterija
  • 3,5-inčni HVGA zaslon za odlično surfanje i zabavna iskustva
  • WALKMAN muzičko iskustvo uz xLOUD i 3D surround zvuk
  • Bežično DLNA povezivanje za jednostavno dijeljenje i gledanje sadržaja kao što su fotografije i videozapisi na TV-u, tabletu i računaru
  • 1 GHz procesor
  • Xperia E bit će dostupan u crnoj, bijeloj i ružičastoj boji, a Xperia E dual u crnoj i zlatnoj boji

}

Autor

Tehnografija je tehnološki blog koji svakodnevno donosi novosti iz društvenih mreža, internet startupa, mobilnih tehnologija, zanimljivih tehnoloških događaja te operativnih sistema. No, to nije sve. Kvalitetne recenzije, i jednostavni tutorijali će vam pokazati da svijet Interneta uopće nije tako složen, kako izgleda na prvi pogled.