[VIDEO] Instalacija Windowsa 7

Prošlo je već neko vrijeme od starta Tehnografije, pa je došlo vrijeme da se ‘malo širimo’ i radimo nove stvari. U nedelju smo predstavili TG sedmični pregled, koji će izlaziti svake nedelje sa pregledom svih članaka objavljenih u protekloj sedmici. Ovom prilikom vam predstavljam Tehnografija video kanal, na kom ćemo za početak postavljati tutorijale, a nakon nekog vremena možda i neku emisiju napravimo. Zašto da ne? 🙂

Led probijamo sa jednim na prvi pogled jednostavnim problemom, a to je instalacija Windows OS-a. Zašto sam rekao na prvi pogled jednostavnim? Iz razloga što je instalacija operativnog sistema danas svakodnevnica, ali se ipak dosta ljudi javlja sa upitima kako da to izvedu. Ako vam je ovo poznato, samo tu osobu proslijedite na Tehnografiju i video koji slijedi.

Kako vam se čini video?

Autor

Edin se već dvije godine aktivno bavi društvenim mrežama i novim medijima. Između ostalog je bloger, piše za jedan od prvih IT portala na prostoru Bosne i Hercegovine, ITPro, član je bhBlog tima, prvog bosanskohercegovačkog blog direktorija i student je Fakulteta Informacijskih Tehnologija. Veliki je optimist i geek u duši, koji pokušava promijeniti svijet.