Windows Phone 8 SDK Preview stiže 12. septembra

Microsoft-ov Todd Brix saopštio je dobru vijest za sve Windows Phone programere. Od naredne srijede svi programeri koji imaju već objavljene aplikacije na Marketplace-u biće u mogućnosti da se prijave da preuzmu Windows Phone 8 SDK Preview.

Todd je napomenuo da će mogućnost preuzimanja nažalost imati samo ograničen broj programera. Obećao je da će u srijedu detaljano objasniti način na koji će se vršiti prijavljivanje za preuzimanje SDK-a (Software Development Kit). Na ovaj način Microsoft želi omogućiti programerima da istraže i da se upoznaju s novim SDK-om prije predstavljanja Windows Phone 8.

Finalnu verziju Windows Phone 8 SDK koja će biti dostupna javnosti možemo očekivati kasnije u toku godine, kada bude dostupan i Windows Phone 8. Nagađa se da bi to moglo da bude već 29-tog oktobra.

Autor

Adis je zaljubljenik u onaj čudni tekst (kod). Dane provodi čačkanjem po čudnom tekstu, ili ispijanjem kafa. Po prirodi perfekcionista, voli da sve radi savršeno i da je svaki pixel na svome mjestu. Bachelor of Science in Information Technologies.