Facebook Messenger za Firefox

Korisnici Firefox preglednika sada mogu chat-ati sa svojim Facebook prijateljima izravno iz prozora preglednika, bez potrebe za mijenjanjem kartica i prelaska na Facebook stranicu kako bi vidjeli određene informacije. Kako je i najavljeno ovaj društveni dodatak izašao je iz bete, objavljivanjem Firefox-a 17.

Integracija se odnosi na Facebook Messenger koji se nalazi sa desne strane preglednika i dopušta korisnicima razgovor s Facebook prijateljima, a da se ne nalaze na njoj, baš onako kako su to činili sa svojih Facebook stranica. Osim toga, cilj je da korisnici imaju uvid u to što se događa na ovoj društvenoj mreži tako da mogu vidjeti obavijesti o komentarima na objave ili njihove oznake na fotografijama.

Iako trenutno ovu mogućnost koristi Facebook, iz Mozille su otvoreni i prema drugim društvenim mrežama kao što su Twitter, Google+ i LinkedIn te u budućnosti planiraju dodati još mogućnosti. Ako želite isprobati ovu mogućnost ovdje možete preuzeti Facebook Messenger za Firefox (potrebna je zadnja verzija ovog preglednika, koju možete preuzeti ovdje).

Jeste li preuzeli Firefox 17 i hoćete koristit Facebook Messenger za Firefox?

Autor

Magistra računarstva koja osim što svoje vrijeme upotpunjuje proučavanjem tehnologije ostavlja slobodnog vremena za dizajn i fotografiju. Oduševljavaju je inovativni pristupi tehnologiji. Uživa u druženju s kreativnim ljudima i voli imati ispunjen dan. Osim toga ljubitelj je mode i zabavnih izlazaka.