Novi poziv za prijave za Imam ideju

Nakon uspješne prošle godine i zaista velikog odaziva studenata, projekat „Studentsko preduzetništvo/poduzetništvo“ ponovo kreće u potragu za najboljim studentskim idejama, a pri tome ne otaje samo na potrazi, pročitajte dalje i vidite kakve mogućnosti imate:

Šta

Projekat „Studentsko preduzetništvo/poduzetništvo“ koji finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), a koji sprovodi Centar za istraživanja i studije GEA u saradnji sa Univerzitetom Sarajevo, Univerzitetom Banjaluka i Sveučilištem Mostar.

Program „Imam Ideju“ u kome ćeš naučiti da svoju ideju pretvoriš u biznis plan, koji možeš kandidovati za vrijedne novčane nagrade.

Za koga?

Baš za tebe, ako si kreativan ili kreativna od malena i ako si student ili studentica bilo kog fakulteta (javnog ili privatnog) u Banjaluci, Mostaru ili Sarajevu.

Ako imaš ideju za neku uslugu ili proizvod, ručni rad, umjetničko djelo, nešto u stvarnom ili virtuelnom svijetu što čeka svoju priliku. Ako smatraš da je vrijeme da ideje, koje često smišljaš i razmjenjuješ sa najbližima, dobiju mogućnost da zažive. Ili oduvijek znaš da je ta jedna dobra ideja tvoj kec u rukavu i sanjariš o njenom ostvarenju!

Zašto?

Zato što ćeš u praktičnoj, interaktivnoj Školi za poslovne ideje, koja će se održavati u tvom gradu, naučiti kako osmisliti dobru poslovnu ideju, kao i najbitnije stvari iz oblasti marketinga, preduzetništva /poduzetništva, istraživanja tržišta, finansija (uf, kako sa parama?) ali i pravne regulative i izrade biznis planova. Moći ćeš razmijeniti znanje sa ekipom sa programa, ali i stručnim predavačima i uspješnim preduzetnicima / poduzetnicima, koji će ti ispričati kako su oni ostvarili svoju ideju.

Nakon odslušane nastave dobićeš certifikat o učestvovanju u ovoj školi, koji Online Gambling će krasiti tvoj CV.

Nastava će ukupno trajati 14 dana u 4 modula i počinje već u martu.

Kako?

Jednostavno, smisli neku poslovnu ideju za koju misliš da ima šansu u budućnosti. Prijavi se sam(a) ili okupi pobjednički tim!

Nakon odslušane Škole za poslovne ideje svoju ideju ćeš (ćete) pretvoriti u konkretan biznis plan, koji možeš (možete) kandidovati za nagradu.

Šta su nagrade?

Svi polaznici i polaznice Škole za poslovne ideje biće u mogućnost da kandiduju svoj lični ili timski poslovni plan za jednu od 9 nagrada iz novčanog fonda od 36 000 USD i to:

3 x 4000 USD za Banjaluku
3 x 4000 USD za Sarajevo
3 x 4000 USD za Mostar

Najbolje i nagrađene poslovne ideje biće predstavljene na Poslovnom forumu mladih koji će se održati u septembru ove godine u jednom od ova tri grada. Partneri programa obezbijedili su i dodatne nagrade.

Kako i do kada da se prijaviš?

Prijavi se jednostavno kroz formular prijave.

Rok za prijavu je 11.03.2013. godine

Prijavite se odmah, pozovite kreativne prijatelje i požurite. Jedini uslov za prijavu je status studenta na bilo kom fakultetu u Banjaluci, Mostaru ili Sarajevu.

Izvor: imamideju.ba

}

Autor

Tehnografija je tehnološki blog koji svakodnevno donosi novosti iz društvenih mreža, internet startupa, mobilnih tehnologija, zanimljivih tehnoloških događaja te operativnih sistema. No, to nije sve. Kvalitetne recenzije, i jednostavni tutorijali će vam pokazati da svijet Interneta uopće nije tako složen, kako izgleda na prvi pogled.