Chat Undetected omogućuje da neprimjećeno čitate poruke na Facebooku

Sjećate se dana kada ste mogli pročitati poruke na Facebooku i jednostavno ih ignorisati, bez da dva puta razmislite o odgovoru. Međutim, od kada je Facebook uveo opciju “Seen” to više nije moguće i vi se na neki način osjećate “primorani” istog trenutka odgovoriti. Kratko nakon realizacije ove opcije počeli su da se javljaju mnogobrojni dodaci za preglednike koji će vam omogućiti da pročitate poruke i ostanete neprimjećeni.

Neki od ponuđenih dodatka ne služe svrsi za koju su namjenjeni, dok drugi funkcionišu bez ikakvih poteškoća, usporavanja ili blokiranja vaših preglednika. Chat Undetected je dodatak razvijen od strane Crossridera, a funkcioniše na tri najkorištenija preglenika Chromeu, Mozilla Firefoxu i Internet Exploreru. Za preuzimanje dodatka za sva tri preglednika posjetite sljedeću stranicu. Zatim, kliknite na zeleni pravouganik sa opcijom “Get Chat Undetected” i pričekajte kako bi dodatak “otkrio” koji preglednik koristite.

chat undetected

Ukoliko koristite Google online casino reviews Chrome dodatak će se automatski dowloadati na vaš kompjuter. Nakon preuzimanja zatvorite Chrome i ponovo ga pokrenite kako biste omogućili dodatku da krene sa “radom”.

installation chrome

Ukoliko koristite Mozilla Firefox nakon preuzimanja će se pojaviti obavještenje koje vas upozorava na instalaciju dodatka. Kliknite na “Install Now” kako biste instalaciju priveli kraju. Nakon instalacije Chat Undetected dodatka vaši prijatelji neće biti u mogunosti otkriti kada ste i da li ste uopšte pročitali poruku na Facebooku.

firefox instalation

Treba imati na umu da, ukoliko koristite Facebook Chat putem mobitela,  da spomenute instalacije ne važe, te će opcija “Seen” biti omogućena. Znači dodatak će funkcionisati samo ako korisite Facebook preko web stranice na vašem kompjuteru.

Ukoliko nekad iz nekog razloga odlučite deinstalirati ovaj dodatak moći ćete to veoma jednostavno i uraditi. Na Google Chromeu odite na “Settings” ,”Tools” i zatim na opciju “Extensions” i onemogućite dodatak klikom na “Enabled”.

chrome-disable

 Mozilla korisnici treba da posjete add-ons stranicu i onemoguće dodatak pod opcijom “Extensions”.

firefox-disable

Autor

Alma je dipl.sanitarni inžinjer sa dosta slobodnog vremena, zbog kojeg je i počela da se bavi pisanjem. Veliki je optimista i vječito dijete. Uživa u druženju sa prijateljima i dobroj čokoladi