LinkedIn ponovo nudi osvježenje u svom dizajnu

Nakon proslave desetog rođendana o čemu smo pisali ranije, i promjena u izgledu početne stranice i profila, LinkedIn je predstavio novu navigacijsku traku. Prema pisanju službenog LinkedIn bloga ovaj potez je nastavak misije čiji je cilj pojednostaviti korištenje ove mreže i u desktop i u mobilnoj verziji.

LinkedIn nav1

Na prvi pogled tu je karatkerističan LinkedIn dizajn trake, ali ova traka donosi zaista dosta promjena posebno na dijelu izbornika. Također jedna od većih promjena je i pozicija pretrage (search bar) koji se nalazi u sredini za razliku od stare poziciji u desnom dijelu. Do postavki se može doći preko profilne slike u desnom kutu gdje se otvara padajući izbornik. Ali bez puno priče, pogledajte kako navigacija izgleda:

Korisnici LinkedIn-a na engleskom jeziku će imati prilliku iskusiti novu navigaciju tijekom idućeg mjeseca.

Izvor: LinkedIn blog

Autor

Magistra računarstva koja osim što svoje vrijeme upotpunjuje proučavanjem tehnologije ostavlja slobodnog vremena za dizajn i fotografiju. Oduševljavaju je inovativni pristupi tehnologiji. Uživa u druženju s kreativnim ljudima i voli imati ispunjen dan. Osim toga ljubitelj je mode i zabavnih izlazaka.