[INFOGRAFIKA] Loše strane IT zanimanja

Biti IT stručnjak danas predstavlja povlasticu kako u privatnom tako i u poslovnom smislu. Potražnja za ovim zanimanjem u stalnom je porastu, što je jedan od najvećih razloga ulazka u IT svijet sve većeg broja ljudi. Biti ‘geek’ ili ‘nerd’ više ne prestavlja uvredu, to je sada način života.  Danas kada se svijet vrti oko tehnologije i željan je novih inovacija, a situacija se za ove ljude promjenila.

Sada nam prva asocijacija na ‘geekove’ i ‘nerdove’ predstavljaju Bill Gates, Steve Jobs i Mark Zuckenberg, ljude koji su svojom maštom, idejama i znanjem na neki način promjenili svijet i omogućili sebi milijarde. S toga uvijek budite dobri prema IT stručnjacima u svome okruženju, jer će vam sigurno nekada zatrebati  :-D. Kao i u svemu, postoji druga strana medalje. U sljedećoj infografici pogledajte loše strane ovog zanimanja.

IT infografika

Autor

Alma je dipl.sanitarni inžinjer sa dosta slobodnog vremena, zbog kojeg je i počela da se bavi pisanjem. Veliki je optimista i vječito dijete. Uživa u druženju sa prijateljima i dobroj čokoladi