Microsoft TechNet Dan 2011

Microsoft BiH i ove godine organizuje TechNet Dan, tradicionalni skup IT Profesionalaca, menadžera, entuzijasta i svih ostalih koji žele da saznaju više o najnovijim Microsoft tehnologijama iz oblasti IT infrastrukture. Pridružite nam se i saznajte više o temama kao što su Private Cloud, System Center 2012, Windows 8, te iskoristite ovu priliku da se družite sa drugim IT profesionalcima iz cijele BiH.

TechNet Dan će se održati 15.12.2011. godine u Hotelu Hollywood, Ilidža – Sarajevo, sa početkom u 09:00 sati, te je po prvi put organizovan u partnerstvu sa MS BH Community.

Program konferencije

Prijaviti se možete putem mail-a na adresu: v-vesoja@microsoft.com do 14.12.2011. u 15:00 sati, pri tome treba napomenuti da je učešće besplatno.

Autor

Edin se već dvije godine aktivno bavi društvenim mrežama i novim medijima. Između ostalog je bloger, piše za jedan od prvih IT portala na prostoru Bosne i Hercegovine, ITPro, član je bhBlog tima, prvog bosanskohercegovačkog blog direktorija i student je Fakulteta Informacijskih Tehnologija. Veliki je optimist i geek u duši, koji pokušava promijeniti svijet.