Nove mogućnosti na ba.socialnumbers.com

Socialnumbers je statistički  servis  koji nudi bogatstvo informacija o stranicama na Facebooku. Misija Socialnumbersa je pokriti društvene statistike i poslovne podatke u  „community management-u“  te predstaviti najbolje agencije i najbolje projekte koji su rađeni globalno. Ključna prednost Socialnumbersa je da su potpuno besplatni i i dostupni za Facebook stranice širom svijeta. Svaki korisnik može dodati ili potvrditi svoju vlastitu stranicu, urediti detalje o svojoj agenciji ili kompaniji i onda usporediti svoju stranicu sa bilo kojom drugom stranicom u svijetu.

Socialnumbers.com daje uvid u :

Korištenjem Socialnumbersa vlasnici stranica mogu dobiti:

Socialnumbersi su na početku realizirani u Hrvatskoj od strane iSTUDIJA. iSTUDIO je najveća agencija sa svim uslugama za društvene medije na Balkanu s uredima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. 30 ljudi svakodnevno radi kako bi doveli svoje klijente do novog doba marketinga, gdje prije svega izražena transparentna i obostrana komunikacija sa potrošačima što rezultira velikom svjesnošću o brandu, prodajama i dugoročnoj odanosti. U 2012. iSTUDIO je prihvaćen u Facebook Preferred Marketing Developer program.

Od predstavljanja Socialnumbers se proširio i trenutno je vodeći za statistike Facebook stranica u cijelom svijetu. Socialnumbers globalni je projekt napravljen u suradnji sa partnerima iz drugih zemalja kako bi imali što više  informacija i statistika za svako individualno tržište.

Za Bosnu i Hercegovinu partner Socialnumbersa je iSTUDIO BH, podružnica iSTUDIJA iz Hrvatske osnovana u prvom mjesecu ove godine, te već imaju 9 klijenata i troje zaposlenih, sa tendecijama konstantnog rasta.

Autor

Edin se već dvije godine aktivno bavi društvenim mrežama i novim medijima. Između ostalog je bloger, piše za jedan od prvih IT portala na prostoru Bosne i Hercegovine, ITPro, član je bhBlog tima, prvog bosanskohercegovačkog blog direktorija i student je Fakulteta Informacijskih Tehnologija. Veliki je optimist i geek u duši, koji pokušava promijeniti svijet.