Samsung predstavio Galaxy Grand

Samsung je predstavio svoje novo izdanje pametnog uređaja nazvano Galaxy Grand. Samsung Galxy Grand pokreće Android 4.1.2, Googleov najjnoviji operativni sistem. Ekran je veličine 5 incha, a dolazi sa ugrađenim komponentama kao i ostali Galaxy uređaji. Pokretan 1.2 GHz Dual Core procesorom nudi mogućnost brzog surfanja kao i vrhunsku grafiku za neke od najzahtjevnijih aplikacija i igara.

Uređaj je debljine 9.6mm, a iz Samsunga poručuju: “Čak i sa velikim ekranom je još uvijek tanak, ergonomski i ugodan za držanje”. Uređaj dolazi sa 2 megamipkselnom prednjom kamerom koja nudi 720p video poziva i 8 megapikselnom zadnjom kamerom, a također omogućuje jasne fotografije i u tamnim  uvjetima, kao i Full HD video. Galaxy Grand će biti dostupan u dvije verzije – Dual SIM GT-GT-I9082 i Single SIM GT-I9080. Dual SIM verzija omogućuje korištenje dvije telefonske kartice  u jednom telefonu.  Galaxy Grand nudi 8GB interne memorije i sa mogućnošću proširenja na 64GB uz microSD. Iz Samsunga još nisu objavili cijenu i tačan datum pojavljivanja telefona na tržištu.

갤럭시미니

Izvor: samsungtomorrow.com

Autor

Alma je dipl.sanitarni inžinjer sa dosta slobodnog vremena, zbog kojeg je i počela da se bavi pisanjem. Veliki je optimista i vječito dijete. Uživa u druženju sa prijateljima i dobroj čokoladi