[Recenzija] Rezultati.com – Android aplikacija

Android aplikacija za vrlo popularnu stranicu na našim prostorima, http://www.rezultati.com/, koja nudi puno više od samo praćenja rezultata uživo, dostupna je na Google Play Marketu od 6. marta ove godine.

Ono što nam je i od ranije poznato da je na rezultati.com moguće naći brze i pouzdane rezultate za 26 sportova i 3000 različitih liga. Sada je ta ogromna količina informacija dostupna na fino složenom Android interfejsu, a sama aplikacija radi stabilno uz vrlo brz odziv, pa možemo uživati u udobnosti našeg kauča ili fotelje.  😎

Za praćenje jednog događaja dostupna je zaista velika količina informacija. U zavisnosti od važnosti utakmice, dostupni su nam sastavi ekipa, sve promjene rezultata i ostali bitni događaji na utakmici, kvote prema različitim kladionicama, prethodni rezultati između ekipa, statistika i još mnogo toga.

Postave Statistika Detalji

Poslije odabira sporta, interfejs aplikacije je podijeljen u četiri glavna taba i to sve utakmice, uživo, moje utakmice, tablice.

Sve utakmice

Na ovom tabu je moguće pronaći sve dostupne lige, te rezultate i tabele za odabranu ligu. Dodatna mogućnost koja se pruža je pregled rezultata u prethodnoj sedmici, te pregled parova u narednoj sedmici.

Screenshot_2014-03-30-22-51-51[1]


Uživo

Na tabu uživo pratimo sve utakmice koje se igraju trenutno. Prikazane su utakmice u zavisnosti od sporta koji je izabran.

Izbor sporta   Screenshot_2014-03-30-22-30-48[1]

Moje utakmice

Pored svake utakmice imamo opciju da je dodamo među “moje utakmice,” što znači da će nam postati dostupna u tabu moje utakmice, te dobijamo notifikacije prilikom promjene rezultata na utakmici. Ova mogućnost je naročito korisna, s obzirom da nas vrlo često interesuje neka specifična utakmica koja se nalazi među velikim brojem utakmica iz različitih liga i sportova.

Moje utakmice

Tablice

Tablice iz velikog broja utakmica i liga daju veliku vrijednost ovoj aplikaciji, a usklađene su sa trenutnim rezultatima.

Tabela

Konačna ocjena je da se radi o pravom izboru kada su u pitanju kladioničari i zaljubljenici u sport. Teško je naći alterativu ovoj aplikaciji prema broju dostupnih događaja, a da istovremeno nudi interfejs na jednom od B/H/S jezika.

Autor

Završna godina Fakulteta Informacijskih Tehnologija. Trenuto programira u jednoj firmi, ali i pored toga nađe vremena da se posveti pisanju članaka na tehnografiji. Područja interesovanja su mu od mobilnih tehnologija do društvenih mreža.

  1. victim met killer on gay dating site new yorlk https://gaypridee.com/

Broj komentara: 5, ostavite komentar.