Adobe Reader za Windows Phone 8

Još ranije, Adobe je objavio svoj PDF reader za Windows Phone 7.x, a jučer je napokon stigao i za Windows Phone 8 uređaje. I dok Windows Phone kod nas tek doživljava procvat, na globalnom tržištu on ima značajan udio i ovaj potez je iščekivan od samog početka od kada je objavljen Windows Phone 8. Zanimljivo je kako je trebalo proći dosta vremena da Adobe omogući PDF reader za ovu platformu s obzirom da je Windows Phone 8 dostupan od 2012. godine. Iako je možda među posljednjim, to ne bi trebalo značajno utjecati na broj korisnika jer se broj novih korisnika Windows Phone 8 platforme svakim danom povećava.

Oni koji su čekali na Adobe sada mogu čitati svoje dokumente, a pri tome oni mogu biti zaštićeni lozinkom. Također copy/paste opcije su dostupne, pretraga, označavanje sadržaja (bookmark), linkovi i zumiranje isto tako. Pogledajte kako izgleda PDF reader, a možete ga preuzeti ovdje:

Adobe Reader WP8

Izvor: Windows Phone Blog

Autor

Magistra računarstva koja osim što svoje vrijeme upotpunjuje proučavanjem tehnologije ostavlja slobodnog vremena za dizajn i fotografiju. Oduševljavaju je inovativni pristupi tehnologiji. Uživa u druženju s kreativnim ljudima i voli imati ispunjen dan. Osim toga ljubitelj je mode i zabavnih izlazaka.