Tehnografija Windows Phone aplikacija

S obzirom da već čitate ovaj članak, znamo da ste čitaoc Tehnografije, ali zanima nas da li ste i Windows Phone korisnik? Ukoliko je odgovor potvrdan imamo super vijest za Vas.

Od sada možete preuzeti Tehnografija Windows Phone aplikaciju i pratit sve naše novosti.

Razvoj aplikacija je takav da se uvijek može napraviti nešto još bolje i doraditi aktuelna verzija. Kako u opisu same aplikacije stoji riječ je o verziji 1.0.0 aplikacije, nadamo se da će se u skorijoj budućnosti i to promjeniti. Za prvu verziju aplikacije dosta je stvari urađeno, ali već u planu imamo stvari kojima želimo aplikaciju podići na viši nivo. Daljni razvoj aplikacije će teći prema već određenim zahtjevima, ali i prema zahtjevima korisnika. Ipak aplikacija je najviše razvijena radi vas.

Aplikacija se sastoji iz dva dijela, dijela za čitaoce bloga i za Tehnografe. Prvi dio omogućuje pregled, komentarisanje i dijeljenje članaka. Dok drugi dio omogućuje upravljanje s sadržajem. Ukoliko vas zanima kako izgleda drugi dio i koje funkcionalnosti omogućuje, pridružite se našem timu, to možete učiniti putem ovog linka.

Rad na Tehnografiji je volonterski, pa tako i razvoj ove aplikacije, s toga kada tačno će se moći očekivati nova nadogradnja ne možemo obećati. Nadamo se da će Vam se svidjeti aplikacija i da će Vam olakšati praćenje vaše Tehnografije. Aplikaciju možete preuzeti putem ovog linka ili QR koda koji se nalazi ispod.

TehnografijaWP-QR

Za one koji nisu korisnici Windows Phone OS-a, snimili smo video u kojem su predstavljenje mogućnosti koje imaju čitaoci.

Autor

Adis je zaljubljenik u onaj čudni tekst (kod). Dane provodi čačkanjem po čudnom tekstu, ili ispijanjem kafa. Po prirodi perfekcionista, voli da sve radi savršeno i da je svaki pixel na svome mjestu. Bachelor of Science in Information Technologies.