Skype za windows 8

Skype za Windows 8 dolazi 26. listopada/oktobra 2012. Naglasak se stavlja na iskorištavanje mogućnosti novog operativnog sustava predstavljajući Skype kao još jednu od sjajno uklopljenih aplikacija za zadovoljstvo korisnika.

Što će to značiti za korisnika?

Korisnik će biti stalno dostupan bez obzira što radi i u kojoj aplikaciji se nalazi, integriranje s Windows-om 8 je odrađeno na visokoj razini, a povezivanje s društvenim mrežama je još jednostavnije. Također, možete povezati i kontakte s Microsoft računa pa se prijavom na račun automatski prijavljujete i na Skype. Korisnik sada može postaviti početni Skype zaslon putem kojeg Skype Live Tile pokazuje obavijesti o propuštenim pozivima. Skype se može zakačiti za jedan dio zaslona kao i sve druge aplikacije, kako bi u ostatku mogli obavljati druge aktivnosti, npr. chat-ati  putem Skype-a.

Novi Skype za Windows 8 izvrsno je prilagođen za Metro i za klasični dizajn što će korisnicima zasigurno osigurati ugodno iskustvo korištenja, a ovdje možete pogledati kako su to zamislili u Skype-u.


 

Autor

Magistra računarstva koja osim što svoje vrijeme upotpunjuje proučavanjem tehnologije ostavlja slobodnog vremena za dizajn i fotografiju. Oduševljavaju je inovativni pristupi tehnologiji. Uživa u druženju s kreativnim ljudima i voli imati ispunjen dan. Osim toga ljubitelj je mode i zabavnih izlazaka.