Microsoft Network 2.0 ove godine u Mostaru

Microsoft BiH je najavio svoju, drugu po redu, poslovno-tehnološku konferenciju, po nazivu NetWork 2.0. Konferencija će se održavati 4 i 5 aprila u Mostaru. Kao i prošle godine predavanja su podijeljena u četiri dijela/track-a: poslovna predavanja, predavanja za IT profesionalce, predavanja za programere i pradavanja članova MS Community zajednice. Sva predavanja će se odvijati u četiri sale dvorane Doma Herceg Stjepana Kosača u Mostaru. Očekuje se velik broj predavača, koji su stručnjaci u raznim granama IT-a. Program možete pogledati na sljedećim slikama:

Preuzeto sa msnetwork.ba (klik za veću sliku)

Preuzeto sa msnetwork.ba (klik za veću sliku)

Prijave su otvorene do 26.03.2012, tako da ima još malo vremena ako planirate posjetiti konferenciju. Kotizacija za učešće na konferenciji iznosi 200 KM (+ 17% PDV-a), a ukoliko se prijavite do 20.03., ostvarujete popust od 50 KM. Novitet na osnovu prošle godine je i popust za studente. Naime, ako ste redovan student, kotizaciju sebi možete osigurati za 40 KM (+ 17% PDV-a). Potrebno je samo da prilikom preuzimanja konferencijske akreditacije na uvid dostavite vaš važeći index.

Ako vas zanima kako je bilo prošle godine, pogledajte prošlogodišnji rezime vašeg autora, a ove godine ćete detaljnu reportažu moći pročitati na Tehnografiji.

Autor

Edin se već dvije godine aktivno bavi društvenim mrežama i novim medijima. Između ostalog je bloger, piše za jedan od prvih IT portala na prostoru Bosne i Hercegovine, ITPro, član je bhBlog tima, prvog bosanskohercegovačkog blog direktorija i student je Fakulteta Informacijskih Tehnologija. Veliki je optimist i geek u duši, koji pokušava promijeniti svijet.