Pogledajte viziju redizajna Facebook-a

Mnogi redizajni i poboljšanja iz dana u dan doživljavaju mobilne verzije Facebook aplikacije, ali dizajn desktop verzije, iako je dobio nekoliko redizajna, zadržao je  mnoge odlike s početka, možda ponajviše prepoznatljivu kombinaciju boja plave i bijele.

Fred Nerby je predstavio svoj pogled na dizajn Facebooka za desktop i iPad platforme. Zasigurno zanimljiv i poprilično drugačiji pogled u kojem se značajno ogledaju novi dizajnerski trendovi.

Autor ovog dizajna na Facebook ne gleda negativno, već smatra da je on postao dio svakodnevice, a upravo tu naglašava obostranu važnost krajnjeg korisnika i kompanija diljem svijeta zbog informacija koje putuju ovom društvenom mrežom. Kako bi komunikacija bila uspješnija Fred smatra da je vizualni dojam od iznimne važnosti.

Također, smatra da je Facebook napravio dobar posao s dizajnom, ali da još uvijek nije uvidio potpuni potencijal koji može dosegnuti. Mnogi oglasi, po njemu, i dalje ometaju korisnike u korištenju kako bi ih privukli, a budućnost vidi u personalizaciji ili ciljanim informacijama za korisnike.

RedizajnFB1

 

Privlači li Vas ova vizija dizajna Facebook-a?

Izvor: TNW

Autor

Magistra računarstva koja osim što svoje vrijeme upotpunjuje proučavanjem tehnologije ostavlja slobodnog vremena za dizajn i fotografiju. Oduševljavaju je inovativni pristupi tehnologiji. Uživa u druženju s kreativnim ljudima i voli imati ispunjen dan. Osim toga ljubitelj je mode i zabavnih izlazaka.