Novi Myspace izgleda odlično

Myspace je pustio video koji otkriva budući izgled ove nekada široko popularne socijalne mreže, koju sada Justin Timberlake i ostali vode u jednom novom smjeru. Kako navode  iz kompanije zabavni i fanovima okrenuti servis izgrađen je u potpunosti iznova.

Iako ćemo morati sačekati da vidimo kako će se predstavljene funkcionalnosti ponašati u jedinstvenoj i zabavnoj cjelini, ipak nema dvojbe da dizajn prikazan na videu izgleda sjajno. Pogledajte i sami:

 

 

Još uvijek ne postoje informacije kada će redizajnirani Myspace biti dostupan, a do tada možete ostaviti vaš mail na new.myspace.com kako bi se pretplatili za informacije vezane za novi izgled.

Evo i zvanične objave od Myspace-a: “Radimo marljivo gradeći novi Myspace, u potpunosti iznova. Ali u jednom ostajemo vjerni svojim korjenima, a to je davanje mogućnosti korisnicima da se izraze onako kako žele. Dakle, ako ste muzičar, fotograf, filmski autor, dizajner ili samo posvećeni fan, onda vas pozivamo da se pridružite našoj novoj zajednici.”

Autor

Završna godina Fakulteta Informacijskih Tehnologija. Trenuto programira u jednoj firmi, ali i pored toga nađe vremena da se posveti pisanju članaka na tehnografiji. Područja interesovanja su mu od mobilnih tehnologija do društvenih mreža.