Novi kalendar za Outlook.com

Nakon što je predstavljen novi Mail i People, Outlook.com predstavio je novi i osvježeni kalendar koji bi trebao biti dostupan svima tijekom tjedna.

Kalendar je potpuno redizajniran, a upravo ovim potezom naglasak se stavlja na ono što se nalazi u vašem kalendaru kako bi se omogućilo što brže i jednostavnije pretraživanje i pregled. Nije zaboravljen ni trend korištenja više uređaja, pa tako kalendar možete koristiti na bilo kojem uređaju.

CalendarOutlook1

Sam dizajn je unaprijeđen i sada je u skladu sa svim ostalim aplikacijama. Reorganizacija kalendara je lakša, kretanje između zabilješki je jednostavnije, kao i dodavanje koje se može napraviti jednim klikom. Povezivanje s ostalim aplikacijama je prirodno jer se sve uklapa veoma jednostavno, što će sigurno oduševiti korisnike koji koriste sve dostupne aplikacije, ali i one koji žele povezati svoj Facebook, LinkedIn i Skype račun.

Ukoliko vam još uvijek nije dostupan novi kalendar pogledajte kako izgleda:

Izvor: Outlook Blog

Autor

Magistra računarstva koja osim što svoje vrijeme upotpunjuje proučavanjem tehnologije ostavlja slobodnog vremena za dizajn i fotografiju. Oduševljavaju je inovativni pristupi tehnologiji. Uživa u druženju s kreativnim ljudima i voli imati ispunjen dan. Osim toga ljubitelj je mode i zabavnih izlazaka.