Od sada Skype pozivi na Outlook.com

Već prvih dana pojave Outlook.com webmail servisa bilo je najavljeno da će korisnici moći obavljati Skype audio i video pozive direktno s web-a. Nakon nešto dužeg čekanja i niza novosti poput osvježenog Outlook.com kalendara i Outlook.com aplikacije za Android, Microsoft je napokon predstavio i ovu mogućnost, gdje se dvije vrste komunikacije spajaju u jednu. S jedne kontakt liste korisnici će biti u mogućnosti slati email poštu ili jednostavno pozvati korisnika.

Kako bi bili u mogućnosti obaviti audio ili video poziv, prije svega, potrebno je preuzeti i instalirati plug-in za preglednik na što će vas Outlook.com i podsjetiti pri prvom korištenju.

Od jučer je Skype za Outlook.com, prema službenim informacijama s Outlook i Skype bloga, dostupan korisnicima u Ujedinjenom Kraljevstvu, a ubrzo će biti dostupan i korisnicima u SAD-u i Njemačkoj. Kroz nekoliko sljedećih mjeseci, prema najavi, možemo očekivati dostupnost za sve ostale korisnike.

Pogledajte kako izgleda:

Autor

Magistra računarstva koja osim što svoje vrijeme upotpunjuje proučavanjem tehnologije ostavlja slobodnog vremena za dizajn i fotografiju. Oduševljavaju je inovativni pristupi tehnologiji. Uživa u druženju s kreativnim ljudima i voli imati ispunjen dan. Osim toga ljubitelj je mode i zabavnih izlazaka.