Očistite povijest pretraživača čim se Firefox zatvori

Dijelite li vaš računar sa vašim prijateljima, porodicom ili kolegama na poslu? Surfajći internetom preko Firefox-a, možda nećete htjeti da sljedeća osoba koja bude koristila računar može vidjeti koje ste web stranice posjećivali.

Firefox vam dopušta da automatski izbrišete različite tipove web stranica koje ste posjećivali ćim se zatvori. Da bi ste to uradili, izaberite opcije u Firefox meniju.

Potom izaberite Privacy opciju na glavnoj traci pri vrhu. Izaberite Use custom setting for history iz Firefox will drop-down menija.

Više opcija će se pojaviti ispod drop-down liste.  Da se povijest automatski izbrise kada zatvorite Firefox izaberite Clear history when Firefox closes. Kliknite na settings button koji će se poslije toga pojaviti.

Settings dialog box se pojavio. Izaberite kakvu vrstu povijesti ne želite pa kliknite potom OK. Također možete onemogućiti snimanje passworda i td.

Kliknite OK i izađite iz dialog boxa da snimite promjene.

Sada se više ne trbate brinuti da li su vaše lozinke snimljene, ili da li će nešto ostati u povijesti pretraživača.

Autor

Zaljubljenik u programiranje, 3D modeliranje i naučnu fantastiku. Četvrti razred srednje škole i namjerava upisati FIT u Mostaru. Slobodno vrrijeme provodi usavršavanjem programskih jezika i druženjem sa prijateljima.

 1. Stipe says:

  Ali nije bolje u tabu Privacy odabrat “Never remember history”, a u tabu Security iskljuciti “Remember passwords for sites”. Na taj nacin nece nista uopce pamtit cime dobivamo na vremenu, umjesto da svaki put brise.

 2. Vaha says:

  @Stipe: Nije bolje, jer tako ti nece raditi npr. opcija da otvoris zadnji zatvoreni site(ctrl+T=+), itd. fora je u tome da normalno surfas, a kada zatvoris browser, da se uklone tragovi.

 3. Stojan says:

  moze li se ovo iskoristit za sakrivanje erotskih stranica

 4. Može se koristiti za sve. 🙂
  Stipe, nije bolje 🙂

Broj komentara: 4, ostavite komentar.