Google Play dobio novi dizajn

Google je objavio redizajniranu Google Play aplikaciju za pametne telefone i tablete. Redizajnirana aplikacija ima čišći dizajn, a u oči upada bijela boja u odnosu na dosadašnju crnu. Naravno, usmjerenost na još bolju pretragu i pronalazak željene aplikacije nije izostala i kroz novu aplikaciju je to poboljšano.

GooglePlayRedizajn1

Sličan sadržaj je grupiran zajedno, a spuštajući se niže u aplikaciji taj se sadržaj niže. Kupnja je također sada pojednostavljena u odnosu na prethodnu verziju.

Redizajnirana aplikacija će se odnositi na Android 2.2 i novije verzije ovog operacijskog sustava, a trebala bi biti dostupna svim takvim korisnicima kroz nekoliko tjedana.

GooglePlayRedizajn2

Uzimajući u obzir popularnost Androida vjerujemo da će ova vijest obradovati mnoge korisnike, a mi želimo čuti što Vi mislite o redizajnu i jeste se uvjerili u poboljšanja?

Izvor:

Autor

Magistra računarstva koja osim što svoje vrijeme upotpunjuje proučavanjem tehnologije ostavlja slobodnog vremena za dizajn i fotografiju. Oduševljavaju je inovativni pristupi tehnologiji. Uživa u druženju s kreativnim ljudima i voli imati ispunjen dan. Osim toga ljubitelj je mode i zabavnih izlazaka.