Budite aktivniji uz Reebok Fitness aplikaciju

Od samog nastanka, iPad i smartphone uređaji su išli ruku po ruku sa mnogim fizičkim aktivnostima, bilo da se radi samo o slušanju muzike prilikom trčanja, hodanja ili vježbanja u teretani. Nakon uspjeha Nikeove fitness aplikacije bilo je samo pitanje vremena kada će se pojaviti još jedna slična aplikacija.

reebok fitnes 1

Ovaj put poznati proizvođač sportske opreme, Reebok, je napravio vlastitu fitness aplikaciju koja će vam omogućiti organizovanje osobnog plana treninga. Aplikacija ne zahtjeva nikakve specijalne zahtjeve kada je u pitanju hardver. Potrebno je imati bilo koji od iOS ili Android uređaja kako biste dobili svoj svakodnevni plan vježbi. Da biste pristupili aplikaciji potrebno je izvršiti registraciju unoseći vaše ime, e-mail i lozinku. Nakon registracije moći ćete započeti sa izradom fitness programa za sebe.

Reebok fitnes 2

Potrebno je da izaberete najmanje dvije od pet ponuđenih aktivnosti ( trčanje, hodanje, joga, ples i vježbe sa utezima). Nakon što izaberete aktivnosti možete odlučiti i u koje vrijeme želite raditi trening. Zatim će vas aplikacija svakodnevno, u periodu od šest do dvanaest sedmica, podsjećati na vježbanje.

Preuzmite aplikaciju potpuno besplatno u App Storeu za iOS uređaje , kao i u.

Autor

Alma je dipl.sanitarni inžinjer sa dosta slobodnog vremena, zbog kojeg je i počela da se bavi pisanjem. Veliki je optimista i vječito dijete. Uživa u druženju sa prijateljima i dobroj čokoladi