Google+ objavio redizajn za mobilni web

Nakon redizajna Google+ društvene mreže za desktop verzije, Google drži korak i s mobilnim verzijama, pa su tako jučer objavili vijest o redizajnu za ovu verziju pregleda. Glavnina redizajna se odnosi na objave koje su sada prikazane u obliku kartica, čime je cilj postići lakše pregledavanje i dijeljenje, i na naslovne fotografije (cover photos) na profilima i stranicama, te povećavanje navigavcije za  lakše kretanje kroz opcije koje su dostupne za korisnika.

Ovim se nastoji zadržati konzistentnost izgleda u različitim aplikacijama, koje Google nudi. Naslovne fotografije imaju i profili i stranice brand-ova pa se sličnost između desktop i mobilinih verzija, te aplikacija sada puno više osjeti.

google_plus_mobile

Sudeći po prvim reakcijama, korisnici i nisu baš oduševljeni s ovim redizajnom, a ostaje za vidjeti je li u pitanju samo navika ili zaista ovaj potez nije dovoljno dobar.

Izvor: TheNextWeb

Autor

Magistra računarstva koja osim što svoje vrijeme upotpunjuje proučavanjem tehnologije ostavlja slobodnog vremena za dizajn i fotografiju. Oduševljavaju je inovativni pristupi tehnologiji. Uživa u druženju s kreativnim ljudima i voli imati ispunjen dan. Osim toga ljubitelj je mode i zabavnih izlazaka.